1,2,3

Det är natten före midsommarafton, jag är tröttare än på mycket länge men njuter av känslan av sommar och natt - en kombination vilken jag är oerhört förtjust i.  Imorgon blir det sedvanligt traditionellt firande som sig bör. I kväll har jag endast tre saker att nämna.

1. Jag har lyckats med konststycket som varje idrottsutövare såsmåningom gör - att klia sig i ögat efter att jag smort in en muskel med liniment. Aj!
2. Jag har blivit nyfrälst - Pearl Jam har återuppstått in i min värld.
3. Jag är förbryllande nöjd över den debatt som förs i Öa i dessa dagar angående utställningen Ecce Homo  och olämpliga politiker. Tänk att jag inte trodde att Öviksfolket någonsin skulle våga stå upp för frågor kring jämlikhet.  Näslunds inskränkta uttalanden väckte många röster till liv!  http://allehanda.se/avdelning/ornskoldsvik/28305

FRA-debatten får sparas till en annan dag, nu blir det till att sova för att orka med ännu en sommarnatt.
Sug in: Pearl Jam - I am mine eller Last Kiss
Valet är ditt!

Appropå...

Appropå religiositet; tanken på att ditt liv ligger i händerna på en högre makt är svindlande. Tanken på att det svävar i ett världsallt utan någon mening eller övervakning är skrämmande.
Jag tror på det jag ser men hoppas inom mig på någonting annat - en högre makt som kan ordna allt när ingenting annat fungerar.

Man kanske borde bli religiös?

Man kanske borde bli religiös?

Pengar - den eviga huvudvärken

Likt en gummiboll kommer jag tillbaka! Nyss - mycket jobb - lite energi. Nu, tillbaka med solen i ögonen och sommaren  framför mig. Väntar på besked  kring höstens arbete, dryg väntan - varför kan inte alla göra saker som rättas efter min vilja? Märkligt.
Jag tänkter lämna bilen hemma och cykla ner till stan för att möta ♥ och hans musikervän för lite mat. Bensinen ruinerar mig. Konstigt nog tänker jag mer på pengar nu sedan jag har dem, när jag pluggade och var utan tänkte jag knappt på att inte ha råd. Det var i och för sig en självklarhet att man hade lite pengar men jag oroade mig aldrig. Något jag däremot har lagt mig till med att göra nu. Säg mig varför? Jag har inte speciellt dyr hyra, inga stora utgifter förutom bensin och inga barn. Jag har dessutom blivit snålare mot mig själv på senaste tiden.

Jag borde köpa en cykelhjälm, det är ju ändå en bra investering. Pappa skulle bli stolt. Precis som den gången då jag ringde hem och stolt förkunnade att jag hade regnkläder och stövlar ute i regnet - frivilligt för första gången.
Då var jag 20år