There is no spoon

Det känns som om jag borde skriva mer, jag har inte fått ur mig allt som finns inom. Kaffe, kaffe och kaffe bidrar till att hålla dagarna i ett högt tempo. Sista praktiken, det sätter sina spår. Jag tänker allt mer på jobb och bostad, att flytta till Övik och att bo långt i från alla andra. Bostadsproblemet ser ut att kunna lösa sig fint, jag hoppas det i alla fall. I bland kan man ha tur och det kanske är min tur nu.
Har jag turen att ha tur så ska jag tapetsera, äntligen ska jag få tapetsera upp mina efterlängtade cammo-tapeter. Det är inte så illa som det låter! Fondvägg i hallen och inte ett helt vardagsrum i arméstil.
Tack Lisa för inspiration!
Öppen spis gott folk! Vore jag en katt skulle jag spinna...
Jag kan inte riktigt släppa Matrix. Kan ni förstå vilken arbete som ligger till grund för denna film!? Jag vill träffa personen bakom och gräva djupt i dennes ryggsäck för att hitta bitarna till filmens verkliga budskap. Kristendom, buddhism, filosofi eller samhällskritik, VAD speglar den??? Allt eller inget? There is no spoon
Rött eller blått piller? Vilket ger sanningen?
Jag tror att jag har valt det röda pillret för tillfället.
Jag undrar vilket piller Britney Spears har valt? Troligen något mer färgglatt och antagligen många fler än ett.
Om jag någonsin gifter mig ska temat vara: rött, rockigt och rosor. Det klingar bra i mitt huvud.
För övrigt är jag rätt nöjd med att jobba på gymnasiet (i framtiden) istället för att vara elev där, jag är glad att åren går allt närmare vuxen-vuxen. Jag vill bara inte att tiden ska gå så fort.

Idag - Marie - evig - House of Metal - Pain

Idag ska jag inte inleda med att beklaga mig över hur sällan jag skriver - detta är redan ett känt faktum.

Jag är full av inspiration! Om man kunde likna inspirationsblåsan vid urinblåsan så skulle jag vara sprickfärdigt kissnödig. Jag vet dock inte riktigt varför men det spelar inte någon större roll.  Problemet är att jag inte vet vad jag ska göra av min plötsligt spirande inspiration! Marie; kom till Övik så diskuterar vi Matrix och dess kopplingar till kristendomen och/eller buddhismen!! Jag bjuder på starkt kaffe så orkar vi längre.

Jag längtar till helgen; längtar till terminens slut och längtar till augusti då två av mina närmaste vänner ska lova varandra evig kärlek. Jag önskar att jag vore tillräckligt rik för att uppleva en fantastisk plats långt härifrån och hade tillräckligt med lön per månad för att bilda familj. (dyrt med småttingar)

Jag borde lyssna på musik (alltså just i detta nu.) Säg mig någon; vad lyssnar man på en eftermiddag när man är full av inspiration och längtan? Musik finns ju för alla tillfällen men vad passar nu? 
Jag spenderade min lördagskväll på festivalen House of Metal i Umeå vilket var oväntat givande. Pain bidrog mer till min inspiration än någon universitetsföreläsning någonsin lyckats med.

Det är svårt att skriva ner tankar, speciellt en dag som den här. Det mesta är ett virrvarr. Jag ska dock unvika att bli så förvirrad att jag av misstag rakar av mig håret - som Brittan.